Modele de fulare impletite

Modelele de fulare TUBULARE pot fi împărțite în Două categorii:. Fularul tubulaire este un modèle de FULAR care nu necesită prea multe cunoștințe ce țin de tricotare. Este suficient să știți să țineți andrelele în mână și să montați ochiuri PE față și PE dos. Fularul tubulaire este un FULAR închis Într-un Inel. Poate fi de diferite lățimi și lungimi. Acest accesoriu le cucerește din nou pe fashioniste. Deși funcția principală a fularului este de a proteja de frig în timpul iernii, fularul tubulaire sau Snood-UL îndéplorinește Două lucruri: ține cald și înfrumusețează proprietara. În acest articol vă vom învăța cum să tricotați un Snood original cu Andrele și croșetă. Desenul fularului depinde de grosimea aței și a andrelelor, Cu Cât sunt mai mari, Cu Atât mai voluminos va fi. DIN pacate nu stiu cum sa iti expli pentru ca nu am mai lucrat pana acum pulovere sau ceva de genul acesta. Cel mai bine ar fi sa gasesti un modèle Cap coada si sa te IEI dupa El. O zi buna!.

De asemenea, ELE pot fi clasificate în fulare de primăvară-toamnă și de iarnă. . Tagged as: cum se tricoteaza diferite modele de tricotat, fulare impletite Manual, impletituri cu Andrele, impletiturile Minei, modèle FULAR tricotat Manual, modele de tricotat Manual, MODELE fulare tricotate, MODELE tricotat explicate, MODELE tricotate Manuel, modelul de tricotat hipnotic, tricotaj Manual, tricotaje de mana Fularul tubulaire poate fi tricotat în mai multe feluri. Să Vedem care sunt cele mai populare. Acest site folosește Akismet pentru a réduire spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor conte. . Cum să tricotați Singuri un FULAR tubulaire: modele de tricotare un FULAR tricotat în Două Culori, călduros și interesant de realizat.

Pentru tricotarea fularului am folosit Andrele numărului 5, o bobină Acril Negru și o bobină Acril Alb, fiecare câtărind câte 100g. Făurirea fulareului a început prin montarea a 30 de ochiuri și a fost realizat cu ajutorul modelului de tricotat ponctul STEA. sunt Elena – de la scazatura (5, 4, 3, 2, 1 Ochi scazuti) Mergi drept pana la Umar (depinde de dimensiune mîini Cat sunt mari) – la mîneci dupa scazatura, temei 1 Ochi de 9 ori, apoi 2 Ochi de 3 ori, apoi 3 Ochi de 2 ori, apoi 4 Ochi o Data , iar restul toti (simetric) Draga Mina, am si eu o intrebare! N-am mai lucrat de multa vreme si as dori cateva explicatii despre scazatura la umeri, FATA si série si maneci. Firul este subtirel, iar PE Andrele am 150 ochiuri PTR. Vague. Bun…… AM ajuns la scazatura si nu prea stiu cum sa continui, ASA ca te rog sa ma sfatuiesti cumva. Multumiri anticiper! Comentezi folosind contul tău WordPress.com. (Dezautentificare/Schimbă) Completează mai jos detaliile Tale sau da clic PE un Icon pentru a te autentifica: cuie MICI cu măciulie, strălucesc PE CER o mie, Dar Când IESE soarele, FuG de-și RUP picioarele….