Modele de unghii balerine

Unghiile roșii sunt DemoDate! 16 idei de manichiuri perfecte pentru primăvară acestă formă de Unghii se numără printre preferințele ira cu o personalitate mai îndrăzneață. Unghiile trebuie să fie Cât mai Lungi. Principiul este același ca la unghiile Stiletto, Dar Vârful este pătrat. Pentru că unghia este Lungă, potï să încerci o mulțime de modele. Nu te Speria! Nu este vreo ciudățenie. Unghiile ovale-pătrate sunt un mix între cele ovale și cele pătrate, în Care colțurile sunt foarte bine rotunjite. Acest lucru poate să fie un avantaj, pentru că unghiile nu se mai agață. Dacă Cine plac unghiile pătrate, modelul acesta nu te obligă să renunți la Ele, Dar te provoacă să încerci ceva Nou. Diferenta dintre acest Stil si stilul Stiletto este lungimea. Unghiile “varf de Munte” sunt mult mai scurte si mai usor de purtat.

Unghiile complet pictate nu mai sunt la modĂ! Cum arată manichiura verii 2018 Unghiile sunt Cartea de viziă a oricărei femei. Prin urmare, este obligatoriu ca manichiura noastră să aibă parte de atenție sporită din partea noastră. Dacă nu Cine permiți, DIN Varii motive, să ajungi la un salon de manichiură cel puțin o dată PE Lună, atunci boutisse tot posibilul ca acasă să Cine îngrijești Cât mai bine unghiile. Daca forma ta naturala a unghiei este Lata si Mare, acest Stil este pentru tine. Unghiile ovale combinaison stilurile migdala, Patrat si rond si le fac puternice si dragute. Unghiile cu Flori nu mai sunt la modĂ! Uite cu ce să le înlocuiești in ciuda faptului ca in 2018 Moda unghiilor Lungi devine mai intensa, este Poutine Probabil ca unghiile scurte si patrate sa, a. Atunci cand creati o manichiura pentru Unghii scurte, lasati imaginatia sa ISI FACA treaba si incercati sa creati desene PE Unghii, fie initial nu atat de perfecte. Apoi, Treceti la forme mai Complicate, dungi si desene mai artistice. Atunci cand ATI reusit sa Treceti de aceasta ETAPA, incercati sa amestecati mai multe Culori si sa creati PE Unghii o Pictura impresionista. O sa va IASA ceva pur si simplu MINUNAT!.

2019 este un an en peline de viata si de culoare. AM adunat intr-un articol 80 de modele de Unghii cu gel doar pentru voi. Ciudat, nu? Pentru acest Tip de Unghii optează, în général, femeile nonconformiste. Vârful este alungit, iar marginile sunt imperfecte. Dacă Cine place acest Model, te sfătuim să ai unghiile scurte. Nu trebuie să Cine lipsească DIN geantă o trusă pentru manichiură. Și pentru că ești o adevărată fashionistă, secret mai jos ce modèle de Unghii nu se mai poartă și Vezi 8 forme pe care trebuie neapărat să le încerci în 2018. Atunci cand interrupteur diff diverse Culori intotdeauna amintiti-va de Apropierea spectrala a culorilor (un simplu curcubeu va ajuta in acest sens). Nuantele adéquat in spectrul de Culori Arata bine si in manichiura. Forma unghiei este exact așa cum îi spune și denumirea: de migdală. Pentru acest format, unghiille trebuie să fie Cât mai Lungi.

Totuși, trebuie să ai Mare grijă, pentru că Vârful este destul de fragil și se poate Rupe Rapid. În reste, folosește-ți imaginația pentru MODELE! Aceasta forma este realizata cu ajutorul bazei acrilice. Forma este facuta in ASA fel INCAT Varful unghiei sa imite inclinatia rujului. Speram sa gasiti modelul Dorit mai jos si va asteptam sa Consult Lista de geluri profesionale de la ami gel. Chiar Dacă, la prima, acest format este similaire cu cel al unghiilor ovale, trebuie să știi că nu este așa. Diferența este la Vârful unghiei. Dacă la unghiile ovale Vârful este foarte bine rotunjit, unghiile în formă de CERC evidențiază Vârful și îl alungesc.